Izjava o zasebnosti

Zavedajoč se, da imate morda vprašanja glede vaše zasebnosti na spletu, ta pravilnik opisuje kako spletno mesto uporablja podatke, ki jih posredujete in korake s katerimo ščitimo tako stran, kot uporabnika.

Zbrani osebni podatki

Ko uporabljate kontaktni obrazec ali opravite nakup na spletnem mestu Caelum Natura, vas poprosimo, da vnesete ime, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov in druge osebne podatke, ki so potrebni. To so podatki, ki so potrebni za ustvarjanje računa. Caelum Natura uporablja sejne piškotke za opazovanje uporabniške navigacije na celotnem spletnem mestu z namenom, da bi razumeli, kako se stran uporablja.

Tretje osebe

Caelum Natura ne daje podatkov v najem, jih ne proda ter nikoli ne izmenja vašega imena ali drugih osebnih podatkov s tretjimi osebami ali pravnimi subjekti. Edine informacije, ki so zagotovljena drugim organizacijam, so tiste, ki pomagajo izpolniti vaše naročilo, kot je obdelava podatkov za preverjanje veljavnosti kreditne kartice itd. Tretjim osebam ni dovoljeno uporabljati vaših podatkov iz kakršnega koli razloga, razen za izvajanje svojih pogodbeno dodeljenih funkcij (Banka. PayPal…). Edino kdaj se lahko od administraticje spletne strani Caelum Natura zahtevajo podatki, pridobljeni z registracijo, je takrat, ko to pomeni ravnanje v skladu z zakonom ali sodnim nalogom.

Kako so informacije obdelane?

Informacije, zbrane na spletnem mestu caelum-natura.com, se lahko uporabljajo na naslednje načine:

 • Odgovarjanje na vaše povpraševanje po storitvah ali informacijah
 • Prilagoditev nakupovalne izkušnje (v primeru trgovine)
 • Ustvarjanje uporabniškega računa na naslovu caelum-natura.com
 • Potrditev in sledenje naročilom
 • Načrtovanje dostave blaga, ki ga kupite na spletu
 • Uporaba kreditne kartice za nakupe
 • Zagotoviti promocijske in druge informacije, če se odločite, da jih boste prejeli
 • Ponudba izdelkov, ki jih želite
 • Izboljšanje uporabnosti spletne strani

Ne delite svojega uporabniškega imena ali gesla z nikomer!

Promocijska komunikacija

Osebni podatki, ki jih omogočite, bodo dodani bazi podatkov o strankah. Če se odločite za to, boste morda prejeli promocijska e-poštna sporočila o Caelum Natura, darilih, prodaji itd.

Zaščita zasebnosti

Naš domenski gostitelj ščiti baze podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in postopkovnimi ukrepi, ki omejujejo dostop do vaših podatkov s strani nepooblaščene osebe. Caelum Natura upošteva vse ustrezne smernice za spoštovanje standardov poslovne etike in politike varovanja zasebnosti.

Spletna stran uporablja tehnologijo Secure Sockets Layer (SSL), zato se URL začne s HTTPS. SSL je elektronski standard za zagotavljanje varnosti informacij. Tehnologija SSL je razvita, da šifrira informacije na spletu in preprečuje, da bi nepooblaščena stranka gledala in / ali prenesla zaščitene podatke.

Povezovanje z zunanjimi spletnimi stranmi in z njih

Spletna stran Caelum Natura včasih ponuja povezave do drugih spletnih strani. Če izrecno ni poudarjeno drugače, povezava na drugo spletno mesto ne pomeni, da je spletno mesto Caelum Natura in / ali lastnik / skrbnik le-te odgovoren za katero koli vsebino ali pravilniku o zasebnosti zunanjih spletnih mest.

Ko posredujete informacije na enem od teh spletnih mest, ste predmet njihove politike zasebnosti, zato je pomembno, da preberete spletno stran, preden pošljete kakršne koli informacije.

Nakup ali kontaktiranje z zunanje povezave

V primeru, da na spletni strani kupite katerega od izdelkov (v primeru postavitve prodajnega programa) z uporabo zunanje povezave ali iskalnika, se zavedajte, da imata oba caelum-natura.com in ta zunanja spletna stran ali iskalnik morda dostop do delov vaših podatkov. Caelum Natura se zavezuje svojemu pravilniku, vendar je nujno potrebno vedeti, da zunanje strani oz. iskalniki niso dolžni izpolnjevati pravilnika o zasebnosti Caelum Natura.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti je bil objavljen na spletnem mestu caelum-natura.com 7. decembra 2018. Lastnik Caelum Natura si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni pravila in pogoje, zato je priporočljivo občasno spremembe prebrati. V primeru sprememb se bo pojavilo obvestilo ob obisku strani.

Imate kakšno vprašanje?

Če imate kakršnakoli vprašanja ali komentarje o tem pravilniku, pošljite e-mail.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za informacije, zbrane na spletu.

Piškotki in kako lahko koristijo?

Spletna stran Caelum Natura uporablja piškotke. Piškotki so majhni koščki informacij v obliki datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta prenesejo na mobilni telefon ali računalnik. Uporablja jih  99,9% svetovnih spletnih strani.

Caelum Natura piškotki:

 • Omogoča, da delite strani s socialnimi omrežji, kot je npr. Facebook, Twitter, Google+
 • Omogočajo adminsitratorju spremljanje obiska strani s pomočjo orodja Google Analytics
 • Omogoča ponudbo plačljive in brezplačne vsebine (zahvaljujoč oglaševanju)
 • Izboljšajo hitrost in varnost mesta
 • Omogočajo administratorju, da razume, kaj in kdaj si (uporabniki) radi ogledate, kar vodi k boljši vsebini in splošno učinkovitejši spletni strani.

Caelum Natura NE uporablja piškotkov ki:

 • Zbirajo osebne podatke brez vašega soglasja
 • Zbirajo občutljive podatke brez vašega soglasja
 • Delijo vaše identifikacijske podatke tretjim osebam (ime, priimek…)

Več o piškotkih

Funkcijski piškotki

Naši lastniki piškotki, potrebni za brezhibno delovanje strani in ne morejo biti nastavljeni drugače, kot so. (Posodabljanje itd.)

Social network piškotki

Caelum Natura jih uporablja tako, da lahko uporabite tipično povezavo med spletnim mestom in družabnim omrežjem. NPR. Za delitev vsebine z gumbom. Piškotke nastavijo:

 • Twitter 
 • Facebook

Vplivi zasebnosti na to bodo odvisni od nastavitev zasebnosti, ki ste jih izbrali v teh omrežjih.

Statiskika

Caelum Natura uporablja piškotke za zbiranje statističnih podatkov. Npr.: koliko ljudi je obiskalo spletno mesto, katere tehnologije uporabljajo (npr. Windows, Android, Mac), kaj je bilo kliknjeno itd.

Oglaševanje

Piškotki se pogosto uporabljajo v spletnem oglaševanju. Ne lastnik Caelum Natura, ne oglaševalci ali oglaševalski partnerji, skratka nihče ne more videti ali zbirati nobenih osebnih podatkov iz teh piškotkov.

Uporabljeni piškotki:

 • Google AdSense

Kontakt

N

Caelum Natura Partnerji

Preprosto najboljši!

Odlične storitve - Gostovanje in naročilo domen

 

 

Želite tudi vi sodelovati s Caelum Natura?
VEČ INFORMACIJ

 

Pin It on Pinterest